Scope 8

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Veiligheid staat centraal bij de scope 8 keuring

In alle bedrijven en organisaties worden er elektrische installaties gebruikt. Dit is uiteraard bevorderend voor de bedrijfsproductiviteit, maar er kunnen ook gevaren bij komen kijken. Nederland kent wat dat betreft ook strenge wetgeving. In de Arbeidsomstandighedenwet wordt namelijk vermeld dat alle elektrische installaties veilig moeten zijn. Daarnaast moeten de werkzaamheden met elektrische installaties ook veilig uitgevoerd worden. Niet elk bedrijf heeft kennis van de specifieke regelgeving en daarom is het aan te raden om ons in te schakelen. Wij kunnen namelijk een scope 8 keuring uitvoeren.

Scope 8: wat is het?

Wij kunnen verschillende soorten keuringen uitvoeren. Een daarvan is de zogenaamde scope 8 keuring. Dit is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van alle vaste elektrische installaties. Onze inspecteurs zijn opgeleid om deze inspecties vakkundig uit te voeren. Ze zijn ook voorzien van veel ervaring en de benodigde certificaten. Het is dan ook aan te raden om een dergelijke inspectie uit te laten voeren. Aan de ene kant voldoet u dan aan de wettelijke zorgplicht en daarmee voorkomt u narigheid bij eventuele ongelukken. Daarnaast eisen verzekeringsmaatschappijen soms ook dergelijke inspecties. Schade wordt meestal niet vergoed wanneer er geen inspecties zijn uitgevoerd.

Scope 8 keuring uitvoeren: de voordelen van ons bedrijf

Hecht u veel waarde aan een veilige bedrijfsomgeving? Dan is een scope 8 keuring uitvoeren geen slecht idee. We bestaan als bedrijf al een tijdje en we hebben ervaring met meerdere soorten inspecties. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een scope 10 en scope 12 keuring. Heeft u vragen of wilt u een prijsopgaaf ontvangen? Via onze website kunt u contact opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan weet u precies wat de kosten gaan zijn.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01