SCIOS Scope 12

Binnen een bedrijf is het van belang dat de veiligheid centraal staat. In veel bedrijven wordt er gebruikgemaakt van elektrische installaties. Het werken met elektriciteit kan echter gevaar met zich mee brengen. Als werkgever bent u verplicht om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Dit staat aangegeven in de Arbeidsomstandighedenwet. Met het laten uitvoeren van een scope 10 inspectie voldoet u aan die verplichting. Bent u op zoek naar een bedrijf dat een scope 10 inspectie kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij voeren al jaren scope inspecties uit.

Wat is scope 12?

Een scope 12 keuring is een complete inspectie van de zonnepanelen installatie. Tijdens deze keuring controleert onze inspecteur alle componenten van de zonnestroominstallatie op elektrische veiligheid en brandrisico. Met het laten uitvoeren van een scope 12 keuring waarborg je de (brand)veiligheid van uw PV-installatie.

Scope 12 keuring

Het laten uitvoeren van een scope 12 keuring zorgt dus voor het creëren en behouden van de veiligheid voor u en uw werknemers. Daarnaast is het laten uitvoeren van een scope 12 keuring ook handig in verband met de verzekering. Verzekeringsmaatschappijen kunnen een dergelijke keuring namelijk verplicht stellen. Een scope 12 keuring kan als voorwaarde zijn opgenomen in de polis om eventuele schade uit te betalen bij calamiteiten.

Scope 12 keuringskosten

Wilt u graag een scope 12 keuring laten uitvoeren door onze inspecteurs en bent u benieuwd wat dit u gaat kosten? Helaas is het niet mogelijk om hier vooraf een tarief aan te koppelen. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van meerdere factoren. Via onze website kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. We nemen dan snel contact met u op om de kosten voor een scope 12 keuring met u door te nemen.

Scios scope 12

De scope 12 keuring is ontwikkeld door de stichting SCIOS. Deze organisatie beheert de certificatieregeling voor inspectie en onderhoud aan technische installaties. Enkel gecertificeerde bedrijven mogen scios scope 12 inspecties uitvoeren. Wij zijn een SCIOS gecertificeerd bedrijf en hebben daarom de bevoegdheden om een scios scope 12 keuring kundig uit te voeren.

Verschil scope 12 en scope 10 keuring

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een scope 12 keuring, maar ook voor diverse andere keuringen. Zo kunnen wij ook een scope 10 keuring voor u uitvoeren. Beide scope keuringen zijn gericht op brandveiligheid. Tevens waarborg je met beide scope inspecties een veilige werkomgeving voor uw werknemers. Een scope 12 keuring is echter gericht op zonnepanelen en een scope 10 inspectie heeft betrekking op elektrische installaties.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01