SCIOS Scope 10

Binnen een bedrijf is het van belang dat de veiligheid centraal staat. In veel bedrijven wordt er gebruikgemaakt van elektrische installaties. Het werken met elektriciteit kan echter gevaar met zich mee brengen. Als werkgever bent u verplicht om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Dit staat aangegeven in de Arbeidsomstandighedenwet. Met het laten uitvoeren van een scope 10 inspectie voldoet u aan die verplichting. Bent u op zoek naar een bedrijf dat een scope 10 inspectie kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij voeren al jaren scope inspecties uit.

Wat is scope 10?

Wij kunnen een scope 10 inspectie uitvoeren voor uw bedrijf, maar wat is dit precies? Tijdens een scope 10 inspectie worden de elektrische installaties gecontroleerd op oneigenlijk gebruik en eventuele defecten die brand kunnen veroorzaken. De scope 10 keuring wordt uitgevoerd op basis van de NTA 8220 beoordelingsmethodiek.

Scope 10 keuring

Het laten uitvoeren van een scope 10 keuring is om twee redenen aan te raden. Ten eerste waarborgt u hiermee de veiligheid van uw werknemers. Daarnaast weet u zeker dat de verzekeringsmaatschappij de schade dekt mocht er brand ontstaan. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben namelijk in de polisvoorwaarden opgenomen dat een scope inspectie verplicht is.

Scope 10 keuring kosten

Wilt u graag een scope 10 keuring uit laten voeren en bent u benieuwd naar de prijs? We kunnen helaas niet vooraf een vast tarief bepalen, doordat dit afhankelijk is van meerdere factoren. Wel kunt u via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. We nemen dan snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Scios scope 10

De scope 10 keuring is ontwikkeld door de stichting SCIOS. Zij beheren de certificatieregeling voor inspectie en onderhoud aan technische installaties. Enkel gecertificeerde bedrijven mogen scios scope 10 inspecties uitvoeren. Onze gecertificeerde installateurs hebben de juiste bevoegdheden om een scios scope 10 keuring kundig uit te voeren. Zij komen dit dan ook graag doen voor uw bedrijf.

Verschil scope 10 en scope 8 keuring

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een scope 10 keuring, maar ook voor diverse andere keuringen. Zo kunnen wij ook een scope 8 keuring voor u uitvoeren. Het verschil tussen een scope 8 en een scope 10 is dat een scope 8 keuring gericht is op de arbeidsveiligheid, terwijl een scope 10 keuring gaat over de brandveiligheid. Beide scope keuringen zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw bedrijf én werknemers.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01