Scope 8 inspectie

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scope 8 inspectie

In uw bedrijf moet de veiligheid altijd voorop staan. In de eerste plaats is dit relevant voor uw bedrijf zelf, maar tegelijkertijd heeft u ook een verantwoordelijkheid richting uw werknemers. Worden er in uw bedrijf veel elektrische installaties gebruikt? Dan raden we u aan om deze regelmatig te laten inspecteren. Daar zijn ook speciale inspecties voor. Een van die inspecties is de zogenaamde scope 8 inspectie. Dit is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie die ons bedrijf voor u kan uitvoeren. Wij hebben namelijk gecertificeerde mensen met veel ervaring dienst.

Waarom een Scope 8 inspectie uitvoeren?

In de eerste plaats moet u als bedrijf of organisatie de wettelijke zorgplicht nakomen. Met een regelmatige inspectie van uw elektronische installaties voldoet u aan deze zorgplicht. Tegelijkertijd neemt de bedrijfszekerheid daarmee ook toe. Eventuele problemen kunnen dan snel worden opgespoord, zodat u vervolgens gepaste acties kunt ondernemen. Verzekeringsmaatschappijen kunnen u ook verplichten om dergelijke inspecties uit te laten voeren. Anders dekken ze mogelijk de schade niet bij een incident. Dan is het namelijk voor een deel te wijten aan nalatigheid. Al met al zijn er dus verschillende redenen om een gecertificeerde scope 8 inspecteur in te schakelen.

Scope 8 inspecteur: de positieve punten van ons bedrijf

Onze ervaren inspecteurs zijn in de eerste plaats klantvriendelijk. Als bedrijf voeren we al tijden verschillende inspecties uit en we zijn dan ook een belangrijke speler op de markt. Naast een scope 8 inspectie kunt u bij ons ook terecht voor een scope 10 en een scope 12 inspectie. Voor aanvullende informatie over deze verschillende inspecties kunt u een kijkje nemen op onze website. Wilt u weten wat de precieze kosten van een inspectie gaan zijn? Dan heeft u de mogelijkheid om een offerte via onze website aan te vragen. Daar hebben we een speciaal formulier voor.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01