Scope 12 keuring

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scope 12 keuring

Veiligheid moet altijd voorop staan bij bedrijven en organisaties. Vrijwel alle bedrijven werken met elektrische installaties en dat is om meerdere redenen voordelig. Het punt is echter wel dat werken met elektriciteit gevaren met zich mee kan brengen. Er kan bijvoorbeeld brand ontstaan. Als werkgever bent u verplicht om de veiligheid van de werknemers te waarborgen. Dit wordt ook duidelijk aangegeven in de Arbeidsomstandighedenwet. Gelukkig kunnen wij uw elektrische installaties keuren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een Scope 12 keuring. Dit is een keuring van uw zonnepanelen.

Scope 12 keuring uitvoeren

Wilt u een scope 12 keuring laten uitvoeren? Dat is zeker niet onverstandig, want de verzekeringsmaatschappij kan dit verplicht stellen. Een scope 12 keuring heeft betrekking op uw zonnestroominstallatie. Het wordt aangeraden om een dergelijke keuring om de drie jaar uit te laten voeren. Naast een scope 12 keuring kunt u bij ons ook terecht voor een scope 8 en een scope 10 keuring. Die keuringen hebben betrekking op de elektrische installaties. Voor meer informatie over de keuringen kunt u ervoor kiezen om onze website te bekijken.

Scope 12 keuren

Het is om meerdere redenen aan te raden om ons bedrijf voor scope 12 keuren in te schakelen. In de eerste plaats hebben wij ervaren inspecteurs in dienst. Ze kennen alle wetten en regeltjes en hebben de juiste certificaten om de keuring vakkundig uit te voeren. Daarnaast zijn we ook al een tijdje actief op de markt. Om die reden kunnen wij u ook echte vakkennis bieden. Onze ervaren inspecteurs zijn toegankelijk en klantvriendelijk. Wilt u weten wat de specifieke prijs van een keuring gaat zijn? Dan kunt u via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Het punt is namelijk dat we niet exact de prijs vooraf vast kunnen stellen, want de kosten zijn voor een deel afhankelijk van uw installatie en natuurlijk ook van andere factoren.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01