Scope 12 inspectie

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scope 12 inspectie

Het is belangrijk om voor uw werknemers een veilige werkomgeving te creëren en te behouden. Bij veel bedrijven worden er bijvoorbeeld met elektrische installaties gewerkt. Dit is bevorderend voor de arbeidsproductiviteit, maar tegelijkertijd brengt dit ook gevaren met zich mee. Regelmatig uw elektrische installaties laten controleren is dus geen slecht idee. Dit kan middels een scope 10 en scope 8 inspectie. Dergelijke inspecties kunt u door ons laten uitvoeren, want we kunnen wel stellen dat wij daar veel ervaring mee hebben. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een scope 12 inspectie. Dat is een ander soort inspectie en in dit artikel gaan we daar wat dieper op in.

Scope 12 inspectie uitvoeren

Wij kunnen een scope 12 inspectie uitvoeren. Dit is alleen van toepassing voor bedrijven en organisaties met een zonnestroominstallatie. Alle aspecten van de installatie worden tijdens de inspectie bekeken en vervolgens volgt er een beoordeling. Op basis daarvan kunt u gepaste actie ondernemen. We raden u aan om een dergelijke inspectie om de zoveel jaar uit te laten voeren. Ook voor het eerste gebruik is het aan te raden om er een inspecteur naar te laten kijken. Bij ons werken allemaal ervaren inspecteurs. Ze zijn gecertificeerd en kunnen de inspectie dus ook uitvoeren met veel kunde.

Scope 12 inspecteur

Een Scope 12 inspecteur inschakelen is niet alleen goed voor de veiligheid van uw pand, maar tegelijkertijd stellen verschillende verzekeringsmaatschappijen dit ook verplicht. Dit wordt vaak aangegeven in de polisvoorwaarden. Is er geen inspectie? Dan bestaat er een kans dat er niet wordt uitgekeerd bij eventuele brand of andere calamiteiten. Wilt u weten wat de precieze kosten van een dergelijke inspectie gaan zijn? Daar kunnen wij vooraf helaas geen vast tarief aan koppelen, want dit is afhankelijk van verschillende factoren. U kunt via onze website wel een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan weet u ook waar u financieel aan toe bent.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01