Scope 10 keuring

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scope 10 keuring

Binnen een bedrijf is het van belang dat de veiligheid centraal staat. In veel bedrijven wordt er gebruikgemaakt van elektrische installaties. Dit is uiteraard zeer goed voor het bedrijf, maar elektriciteit brengt ook risico’s met zich mee. Als werkgever bent u verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw werknemers. Dit wordt ook aangegeven in de Arbeidsomstandighedenwet. Werkzaamheden met elektrische installaties moeten dan ook veilig uitgevoerd worden. Om die reden raden we u ook aan om een Scope 10 keuring uit te laten voeren. Dan weet u zeker dat uw elektrische installaties veilig zijn. Een van onze ervaren medewerkers kan deze keuring in uw bedrijf uitvoeren.

Scope 10 keuringen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende keuringen. We voeren bijvoorbeeld ook scope 10 keuringen uit. Bij deze keuringen worden de elektrische installaties beoordeeld op foutief gebruik of defecten die brand kunnen veroorzaken. Ontstaat er brand in uw bedrijf en is de elektrische installatie niet goed gekeurd? Dan bestaat er een kans dat de verzekeringsmaatschappij de schade niet vergoed. Dit wordt vaak aangegeven in de polisvoorwaarden, dus we raden u aan om die goed door te lezen. Bij ons u weet zeker dat de keuring goed wordt uitgevoerd, want we hebben mensen met de juiste certificaten in dienst.

Scope 10 keuring uitvoeren: de kracht van ons bedrijf

In de eerste plaats zijn onze ervaren inspecteurs klantvriendelijk en toegankelijk. Bij eventuele vragen of opmerkingen tijdens de scope 10 keuring uitvoeren staan ze u graag ter woord. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een scope 10 keuring, maar ook voor een scope 8 of een scope 12 keuring. Meer informatie over deze keuringen vindt u op onze website. Daar kunt u overigens ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Dankzij die vrijblijvende offerte weet u precies wat de kosten gaan zijn van de inspectie. Voor meer informatie kunt u onze website bekijken.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01