Scope 10 inspectie

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scope 10 inspectie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een scope 10 inspectie kan uitvoeren? Dan bent u bij ons de op de juiste plek, want wij voeren al jaren dergelijke inspecties uit. Het punt is namelijk dat er tegenwoordig in veel bedrijven en organisaties elektrische installaties worden gebruikt. Dit is zeer handig, maar tegelijkertijd brengt elektriciteit ook gevaar met zich mee. U bent als werkgever verplicht om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Dit staat aangegeven in de Arbeidsomstandighedenwet. Met het laten uitvoeren van een dergelijke inspectie voldoet u aan die verplichting.

Scope 10 inspectie uitvoeren

Wij kunnen dus een scope 10 inspectie uitvoeren, maar wat is dit dan precies? Tijdens deze inspectie worden de elektrische installaties gecontroleerd op oneigenlijk gebruik en eventuele defecten die brand kunnen veroorzaken. Een dergelijke inspectie is niet alleen voordelig om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen, maar bij eventuele brand weet u dan ook zeker dat de verzekeringsmaatschappij de schade dekt. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben namelijk in de polisvoorwaarden opgenomen dat een dergelijke inspectie verplicht is.

Scope 10 inspecteur

Bij ons kunt u terecht voor een ervaren scope 10 inspecteur. Ze zijn klantvriendelijk en toegankelijk. Bij eventuele vragen tijdens de keuring weten ze u ook altijd van de gepaste hulp te voorzien. U kunt ook een scope 8 of een scope 12 keuring door ons laten doen. Voor meer informatie over die keuringen raden we u aan om onze website eens te bekijken. Daar vindt u namelijk meer informatie over die keuringen. Ook kunt u via de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01