Scios scope 8

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scios scope 8 keuring

In veel bedrijven wordt gebruikmaakt van elektrische installaties. Dit is goed voor productiviteit van het bedrijf, maar u weet ongetwijfeld ook dat werken elektriciteit gevaren met zich mee kan brengen. In Nederland is er dan ook strenge wetgeving als het gaat om het garanderen van de veiligheid. In de Arbeidsomstandighedenwet komt namelijk naar voren dat elektrische installaties in bedrijven veilig moeten zijn. Ook de werkzaamheden moeten veilig uitgevoerd kunnen worden en als werkgever bent u daarvoor verantwoordelijkheid. Via ons kunt u een Scios scope 8 keuring uit laten voeren. In deze tekst gaan we daar dieper op in.

Scios scope 8 inspectie

Een Scios scope 8 inspectie is een standaard veiligheidsinspectie van de vaste elektrische installaties binnen uw bedrijf. Wij hebben ervaren inspecteurs in dienst en die zijn opgeleid om deze inspecties met certificering uit te voeren. Het is om twee redenen aan te raden om een dergelijke inspectie uit te laten voeren. In de eerste plaats voldoet u daarmee aan de wettelijke zorgplicht, zoals we hadden aangegeven in de eerste alinea. Tegelijkertijd weet u dan zeker dat de verzekeringsmaatschappij de schade dekt bij eventuele calamiteiten. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben namelijk in de polis opgenomen dat u een dergelijke inspectie uit moet laten voeren. Anders wordt de schade niet gedekt.

Scios scope 8 inspecteur

We voeren naast een scope 8 keuring ook verschillende andere keuringen uit. We voeren bijvoorbeeld ook een scope 10 en een scope 12 keuring uit. Op onze website vindt u eer informatie over deze verschillende keuringen. Wilt u een prijsopgaaf ontvangen, zodat u weet waar u financieel aan toe bent? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en dan voorzien we u van een prijsindicatie.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01