Scios scope 12 inspectie

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scios scope 12 inspectie

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een Scios scope 12 inspectie? Dan treft u het, want dan kunt u bij ons terecht. Wij voeren in principe twee soorten inspecties uit. In de eerste plaats kunnen wij uw elektrische installaties inspecteren. U bent verplicht om een veilige werkomgeving voor uw medewerkers te creëren. Dit staat ook in de Arbeidsomstandighedenwet. Daarnaast kunnen wij ook uw zonnepaneleninstallaties inspecteren. Dit is uiteraard alleen van toepassing voor bedrijven en instanties die gebruikmaken van zonnepanelen. Dit zijn tegenwoordig veel bedrijven, want het is duurzaam en ook voordelig met het oog op de energietransitie.

Scios scope 12 inspectie uitvoeren

Onze vakkundige inspecteurs kunnen een Scios scope 12 inspectie uitvoeren. Dit is overigens niet alleen verplicht om de veiligheid van de werknemers te waarborgen, maar ook omdat verzekeringsmaatschappijen dit verplicht kunnen stellen. Anders dekken ze soms niet de schade bij eventueel brandschade of andere problemen. Experts raden aan om uw zonnepaneleninstallatie om de zoveel tijd te laten controleren. Ook een inspectie voor gebruik wordt aangeraden. Voor meer informatie over de inspecties kunt u onze website bekijken.

Scios scope 12 inspecteur

Het is om meerdere redenen aan te raden om een Scios scope 12 inspecteur via ons in te schakelen. In de eerste plaats hebben onze inspecteurs veel ervaring. Ze kunnen niet alleen de inspecties goed uitvoeren, maar tegelijkertijd kunnen ze u ook van gepast advies voorzien. Via onze website heeft u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan weet u wat de precieze kosten van de keuring zijn.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01