Scios scope 10

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scios scope 10

In uw bedrijf of organisatie moet de veiligheid altijd centraal staan. In de Arbeidsomstandighedenwet staat namelijk dat de werkgever verantwoordelijk is voor de veiligheid van de werknemers. Wanneer er in uw bedrijf met elektrische installaties wordt gewerkt, dan moet u deze om de zoveel tijd laten keuren. Elektrische installaties zijn uiteraard zeer praktisch, maar elektriciteit brengt tegelijkertijd ook gevaren me zich mee. Ons bedrijf voert al jarenlang Scios scope 10 inspecties uit. In deze tekst gaan we daar wat dieper op in.

Scios scope 10 keuring

Tijdens een Scios scope 10 keuring worden uw elektrische installaties beoordeeld op oneigenlijk gebruik en defecten die brand kunnen veroorzaken. Een dergelijke keuring is om twee redenen aan te raden. De eerste reden heeft dus te maken met de veiligheid van de werknemers. Tijdens een arbeidsinspectie kunt u problemen krijgen wanneer u de elektrische installaties niet heeft laten keuren. Daarnaast kan een verzekeringsmaatschappij u dit ook verplichten. Anders wordt bij een eventuele brand de schade niet gedekt.

Scios scope 10 inspectie

Wij hebben gecertificeerde inspecteurs in dienst. Ze kunnen een Scios scope 10 inspectie vakkundig uitvoeren. Ze hebben niet alleen expertise, maar ze zijn ook klantvriendelijk en kunnen al uw vragen beantwoorden tijdens de keuring. Ook voor andere inspecties zit u goed bij ons. Denk dan aan een scope 8 inspectie of een scope 12 inspectie. Ook deze inspecties raden wij aan. Voor meer informatie over deze inspecties kunt u onze website eens bekijken. Wilt u weten wat de precieze kosten van een keuring zijn? We kunnen helaas niet vooraf een vast tarief bepalen, want dit is afhankelijk van verschillende factoren. Wel kunt u via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01