Scios scope 12 keuring

Als het verzekeringstechnisch in orde moet zijn

Scios scope 12 keuring

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een scope 12 keuring uit kan laten voeren? Dan treft u het, want ons bedrijf kan inspecties voor u uitvoeren. We voeren verschillende inspecties uit. In de eerste plaats kunnen wij uw elektrische installaties inspecteren. Het punt is namelijk dat u als werkgever verplicht bent om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Dit is vastgelegd in de wet. Daarnaast wilt u natuurlijk zelf ook uw pand beschermen tegen onverwachte calamiteiten. Voor een Scios scope 12 keuring en andere keuringen bent u bij ons dus op de juiste plek.

Scios scope 12 keuring uitvoeren

Onze ervaren inspecteurs kunnen een Scios scope 12 keuring uitvoeren. Deze keuring is overigens alleen toepasselijk voor bedrijven die zonnestroominstallaties hebben. Tegenwoordig hebben veel bedrijven een dergelijke installatie met het oog op de duurzaamheid en de energietransitie. Deze installaties moeten vooraf gecontroleerd worden en vervolgens is een periodieke controle ook aan te raden. Veel verzekeringsmaatschappijen kunnen u verplichten om uw installaties om de zoveel tijd te laten keuren, want anders dekken ze misschien de brandschade niet bij eventuele problemen.

Scios scope 12 keuren

Scios scope 12 keuren doen wij graag voor u. Wij hebben verschillende ervaren inspecteurs in dienst. Ze weten een keuring vakkundig uit te voeren en ze zijn uiteraard voorzien van de verschillende benodigde certificaten. Tijdens de keuring heeft u ook de mogelijkheid om prangende vragen te stellen. Onze inspecteurs zijn zeer toegankelijk. Wilt u weten wat de precieze kosten gaan zijn? Dan kunt u ervoor kiezen om een vrijblijvende offerte via onze website aan te vragen. We nemen dan binnen korte tijd contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Contact formulier

  Soort Inspectie * - Maak uw keuze

  Aanvullende inspectie informatie

  Inspectie methode *

  Aanvullende inspectie informatie

  Aanvullende inspectie informatie

  Kies uw branche *

  Voer een getal tussen de 1 en 10.000 in.

  Voer een getal tussen de 1 en 100 in.

  Type dak *

  Uw contact gegevens

  Bedrijfsgegevens

  Scope inspect B.V.
  Mijlweg 6-D
  3295 KH ‘s-Gravendeel

  Tel: 06 53 50 62 14
  Mail: info@scope-inspect.nl

  KvK: 85747920
  IBAN: NL21 RABO 0189 5285 59
  BTW-nr: NL863728157B01